Kokkelærlingene i Barcode

I Barcode ligger det flere gode spisesteder du bør sjekke ut som blant annet Code, Stock og Vaaghals. Deres lærlinger deltok nylig i Asko servering Oslo og Akershuscup med fantastiske resultater👏

Kokkelærlingene i Barcode

Hos restaurantene i Barcode er det flere dyktige lærlinger. Nylig deltok lærlinger hos Code, Stock og Vaaghals i Asko servering Oslo og Akershuscup, som er kvalifisering til Norgescup for kokk, servitør -og resepsjonistlærlinger. Hver høst gjennomføres det kvalifiseringskonkurranser der vinnerlagene er kvalifisert til å delta i finalehelgen i Stavanger.

Oscar fra Stock og Lea fra Vaaghals vant for kokkelærlinger og skal delta i Norgescup i februar. Julie som er konditorlærling hos Vaaghals vant konditor konkurransen og skal delta i Rogalandscup for konditor -og bakerlærlinger. Ludvik fra Stock fikk med servitørlærling Kylene pris for fineste oppdekte bord.

Kanskje det frister med en lunsj eller middag ute? Hos Stock serveres real kvalitetsmat, i omgivelser det er godt å være i. Fransk-inspirerte Code er et «bistro-slash-brasseri» med sesongbasert meny og klassiske retter med en tvist. Vaaghals dyrker matriket Norge sine utrolige skatter, med røtter i tradisjonene, men også gjennom nyskaping og kreativitet. Restauranten baserer seg på et sharing-konsept, og rettene er til for å deles og nytes i fellesskap.

Publisert: 14. november 2023 kl. 08:42

Les også:

Meksikansk på Sørenga

Meksikansk på Sørenga

Frister det med meksikansk til lunsj eller middag? Da m...

Finn morgengaven hos Thune

Finn morgengaven hos Thune

Morgengaven en romantisk gest for å glede hverandre og ...

Tips til sjømat fra Annis

Tips til sjømat fra Annis

Frister det med sjømat i sommer? Hos ferskvare- og deli...

Grilltips med Annis

Grilltips med Annis

Grillsesongen er her og hos ferskvare- og delikatessebu...

Shopping ved vannet

Shopping ved vannet

Kombiner shopping med en lunsj eller middag ved Oslofjo...

Duftguiden med Heaven Scent

Duftguiden med Heaven Scent

Når været blir varmere og dagene lenger, er det mange s...