På seinsommeren i år åpnet Madonna Oslo dørene til sin nye restaurant ved vannkanten.
Navnet på restauranten kommer både fra Edvard Munch’s Madonna, men også fra pop-ikonen Madonna. De ønsket å spille litt på lekenheten og kreativiteten fra popkulturen, men samtidig dra gjenkjenning til beliggenheten på restauranten.
Menyen har ikke noe fast konsept, kokkene henter inspirasjon fra hele verden og mikser det uten begrensninger til en meny som kan bestå av både større og mindre retter. Tanken med Madonna sin meny er at gjesten selv setter sammen hva de vil spise.
"Etter at vi jobbet lenge med både smaksmenyer og små deleretter, blir det her noe helt annet", mener Svein og Sara som står bak Madonna.
Stort fokus på råvarer så klart, men tilberedning, smaker og teksturer kommer i mange ulike variasjoner i menyen.
Madonna satser også stort på lunsj, og på fredag og lørdag serveres det en 3-retters lunsj i tillegg til en a´la carte meny.
Se hele menyen og book bord her.
Publisert: 16. november 2023 kl. 17:27
Frister det med meksikansk til lunsj eller middag? Da m...
Morgengaven en romantisk gest for å glede hverandre og ...
Frister det med sjømat i sommer? Hos ferskvare- og deli...
Grillsesongen er her og hos ferskvare- og delikatessebu...
Kombiner shopping med en lunsj eller middag ved Oslofjo...
Når været blir varmere og dagene lenger, er det mange s...









